Nieuwjaarsevent Young Innovators of Medicines 20 januari 2017

ny2017
Image-1

De kersverse voorzitter Tom Denee (geneesmiddelenbedrijf Janssen) opende de middag met zijn goede voornemens met Young Innovators of Medicines. Ambitieus en met de blik vooruit. Dat begint met een visie van de jongerentak van de Vereniging. De eerste conceptversie ligt daarvoor al klaar. Verder werken vier werkgroepen aan Talent en Ontwikkeling, Interactie, Debat& Advies en Partnerschap. Daarnaast worden thema’s samen met de Vereniging opgepakt, namelijk bekostiging, communicatie, keurmerk en talent & ontwikkeling.

Persoonlijke en werkdoelstellingen

De aanwezige Young Innovators wisten bij binnenkomst al snel in welke categorie ze thuishoorden, dankzij een online vragenlijst die ze eerder hadden ingevuld. Handige informatie om er achter te komen hoe je met interne en externe verwachtingen omgaat. Degene in de vergadering die altijd maar vragen stelt, maar niet aan zichzelf twijfelt? Dan ben je een questioner. Of degene die altijd aan de verwachtingen van anderen probeert te voldoen, maar eigen verwachtingen juist niet waar kan maken? Dan behoor je tot de obligers. De upholder en rebels passen zich juist snel aan of verzetten zich juist tegen zowel in- en externe verwachtingen. Gewapend met deze kennis konden de enthousiaste deelnemers verschillende strategieën toepassen op het eigen gedrag. Met de vaste overtuiging om die doelen dit jaar echt halen.

Activiteiten Young Innovators

De werkgroep Interactie van Young Innovators of Medicines organiseert elk jaar het Nieuwjaarsevent voor alle jongeren in de geneesmiddelensector. Daarnaast organiseren deze werkgroep jaarlijks het zomerevent.

Ook de andere werkgroepen organiseren regelmatig activiteiten voor jongeren in de sector, zoals ronde tafels over specifieke inhoudelijke onderwerpen. Ben je werkzaam bij één van de leden van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan op onze LinkedIn pagina!

Klik hier voor de presentatie Goede Voornemens Young Innovators of Medicines