Werkgroepen

De Young Innovators of Medicines kent vier werkgroepen die werken aan de verbetering van de zorg. Het bestuur van YIM bestaat uit de voorzitters van de vier werkgroepen en bestuursvoorzitter.

Werkgroep Communicatie

De werkgroep Communicatie richt zich op de communicatie rondom de activiteiten van de Young Innovators of Medicines. Daarnaast probeert de werkgroep bekendheid te creëren voor het werk binnen de geneesmiddelensector en de toegevoegde waarde van geneesmiddelen te laten zien.

De voorzitter van de werkgroep is Shivren van Braak.

Werkgroep Debat en Advies

De werkgroep Debat en Advies organiseert ronde tafels om in gesprek te gaan met belangrijke stakeholders over actuele thema's in de zorg. De werkgroep formuleert na elke ronde tafel een advies aan de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen.

Voorzitter van de werkgroep is George Jacob.

Werkgroep Interactie

De werkgroep Interactie organiseert jaarlijks twee grote evenementen: het nieuwjaarsevent en het zomerevent. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen jonge werknemers van geneesmiddelenbedrijven elkaar ontmoeten, workshops volgen en kennis opdoen. Het bijwonen van deze bijeenkomsten biedt jonge werknemers de kans te werken aan hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Voorzitter van de werkgroep is Fleurine van Beek

Werkgroep Talent en Ontwikkeling

De werkgroep Talent en Ontwikkeling heeft als doel om nieuw talent te enthousiasmeren om in de geneesmiddelensector te werken. Daarom zijn zij regelmatig aanwezig op verschillende carrièrebeurzen om te vertellen over de verschillende loopbaanmogelijkheden in de sector.

Voorzitter van de werkgroep is Diederik Enschede