Vertegen-woordigers

Yim Angela

Angela de Ruijter

Bestuursvoorzitter

Gilead

Samen, toekomstgericht en duurzaam. Met deze blik lever ik maar al te graag een positieve bijdrage aan de YIM, met als doel de zorgsector en de wereld daaromheen met elke stap die we zetten, een stukje beter te maken..

1607777925416

Anne Dreves

Secretaris

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

Nederland is de meest concurrerende economie van Europa maar staat tegelijkertijd voor een aantal grote opgaven. Met YIM dragen we bij aan een bestendig klimaat voor geneesmiddelenontwikkeling, zodat gezond leven bereikbaar blijft voor onze generatie én de generatie na ons.

Fleurine van Beek

Fleurine van Beek

Voorzitter werkgroep Interactie

Chiesi

Verbinding binnen de farmaceutische industrie én verbinding met andere zorgprofessionals en stakeholders in de zorg: met elkaar kunnen we de zorg voor patiënten naar een hoger niveau brengen en dat is wat ik nastreef binnen mijn werk en als lid van de YIM.

1637007794434 1

Maurits Bloemendal

Lilly Nederland B.V.

De gezondheidszorg in Nederland heeft last van wicked problems; vraagstukken die eigenlijk niet op te lossen zijn. Hoe blijf je innoveren en beheers je de kosten? De enige echte oplossing is met alle partijen te blijven nadenken hoe we dit kunnen oplossen of verbeteren. Ik zet mij binnen de YIM in voor een heldere, kritische en actieve houding naar alle partijen binnen de zorg en daarbuiten. Samen komen we verder!

PF NL Shivren 2

Shivren van Braak

Voorzitter werkgroep Communicatie

Astellas

De Nederlandse economie wordt al jaren door innovatie gedreven, maar de snelheid waarin dat gaat is ongekend. Het is van belang de gezondheidszorg en daarmee de geneesmiddelenontwikkeling mee te laten surfen op deze ‘golf’ waarin we bereikbaarheid voor iedereen als hoogste doel moeten stellen.

Ee48f623 6bd9 477d a493 7714015197d4

Florien Bruckmann

Novartis Pharma B.V.

Met de vele uitdagingen binnen de gezondheidszorg is dit hét moment om samen te werken en verder te kijken naar duurzame oplossingen – niet alleen voor nu, ook voor de zorg in de toekomst. Het mooie aan de YIM vind ik het enthousiasme en de motivatie om hier samen aan te werken, met vertrouwen in de industrie en alle betrokken stakeholders. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Mvb2023 02 09 1124 gesneden

Thomas Bruyning

Servier

Samen met de medevertegenwoordigers van de YIM wil ik mij graag inzetten voor een goede toekomst binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Om dit te verwezenlijken zullen snelle markttoelating van nieuwe innovatieve geneesmiddelen en een transparante samenwerking tussen de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, zorgverzekeraars en de overheid belangrijk zijn.

Foto YIM website

Diederik Enschedé

Daiichi-Sankyo

Bij het werken in de geneesmiddelensector is het van groot belang dat kennis en ervaring met elkaar wordt gedeeld. Met veel enthousiasme draag ik hieraan bij, zodat we samen de patiëntenzorg kunnen verbeteren. Graag deel ik binnen de YIM mijn kennis en ervaring met toekomstige collega’s, om hen te inspireren en enthousiasmeren voor deze sector.

Kimberly Gijsbers HR

Kimberly Gijsbers

Amgen

Door middel van de YIM wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een duurzame toekomst van de zorg voor patiënten.
Samen kunnen we een solide zorgstelsel creëren dat zowel de patiënt als de maatschappij ten goede komt.

Michelle de Goeij

Michelle de Goeij

Pfizer

Mijn enthousiasme voor mijn werk binnen de geneesmiddelensector wil ik graag overbrengen binnen de YIM, zodat we de krachten kunnen bundelen vanuit verschillende bedrijven en achtergronden, om na te denken over een nog betere gezondheidszorg in Nederland. Graag wil ik met andere young professionals een steentje bijdragen aan een innovatieve en toegankelijke zorg.

YIM foto Jorik

Jorik van Heerdt

GSK

Bevlogen om samen te werken aan duurzame zorg. Dit kunnen we niet alleen, maar hier hebben we alle spelers in het veld bij nodig. Ik ben ervan overtuigd dat samenkomen een begin is, maar dat samenwerken leidt tot succes!

1709658301 tmp Promotie Milou 21 B klein

Milou Hogervorst

Roche

Goede zorg. Dat is het doel van de publiek-private samenwerkingen in ons zorgsysteem. We staan voor grote uitdagingen door de grote groep ouderen en schaarste bij zorgpersoneel. De Young Innovators of Medicine werpen een frisse blik op oplossingen vanuit de geneesmiddelensector. Ik zet mij in voor een systeem dat ook in de toekomst doet wat het moet doen: goede zorg leveren.

Foto YIM George

George Jacob

Voorzitter werkgroep Debat & Advies

The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson

Het zorglandschap verandert razendsnel door o.a. innovatie en digitalisering. Niet alle partijen in de zorg kunnen dat (even snel) bijbenen en daar hoort dus een andere rol bij voor de farmaceutische industrie, een rol met meer lef en verantwoordelijkheid. Met de YIM, de leiders van de volgende generatie, hoop ik een stap te zetten om die rol te verkennen.

Katja foto

Katja Klooster

Bayer

Graag werk ik samen met gedreven collega’s uit de farmaceutische industrie en onze partners in de zorg, om belangrijke actuele onderwerpen - zoals duurzaamheid en hoge zorgkosten - te bespreken en aan te pakken. Door samen te werken kunnen we onze stem laten horen en actie ondernemen om de beste zorg voor iedereen toegankelijk te houden.

Profiel kopie

Marieke Punt

CSL Behring

Headshot M Schilperoort

Maaike Schilperoort

Novo Nordisk

Vanuit mijn passie voor de zorg werk ik graag samen met collega’s bij YIM aan belangrijke uitdagingen in dit domein, zoals de dubbele vergrijzing en wereldwijde toename van cardiometabole ziekten. Ik kijk ernaar uit om deze onderwerpen te bespreken met stakeholders in de zorgsector en gezamenlijk de gezondheidszorg in Nederland toegankelijk te houden en toekomstbestendig te maken.

Foto joep

Joep Titulaer

Lundbeck

Als young innovator of medicine wil ik een bijdrage leveren om de zorg in Nederland te verbeteren, zodat dat de patiënt altijd de beste zorg ervaart, nu en in de toekomst

Laween Uthman 2

Laween Uthman

AstraZeneca

Als YIM-lid wil ik mijn bijdrage leveren door inzichten en toekomstige uitdagingen binnen onze huidige zorgsysteem bespreekbaar te maken. Daarbij breng ik graag mensen bijeen om samen tot nieuwe innovatieve ideeën te komen om de patiëntenzorg te optimaliseren.

Xifotografie 2 Y7 A5827

Dagmar Verweij

Pierre Fabre

Innovatie inzetten als een verrijking binnen de zorg. Dit is waar ik mij voor inzet binnen de YIM. Naar mijn mening zijn innovatie en samenwerking de twee belangrijkste speerpunten voor een kwalitatieve en houdbare toekomstige zorg.

Lieve foto

Lieve Visscher

AbbVie

De zorg is in mijn ogen actueler dan ooit. De druk neemt toe. Tegelijkertijd wil je dat patiënten zowel nu als in de toekomst de zorg krijgen die ze verdienen. Als YIMmer vind ik het daarom belangrijk om samen met andere (jonge) professionals hierover te sparren en acties te ondernemen. Alles om vanuit een duidelijke visie te kijken hoe we vanuit onze branche een nog betere bijdrage kunnen leveren.

Kevin De Vos

Kevin De Vos

MSD

Alleen door gezamenlijke inspanningen kunnen we het meeste betekenen voor alle patiënten in Nederland. Samen met mijn collega’s van de YIM wil ik ertoe bijdragen dat we in een steeds veranderende omgeving innovatief en duurzaam blijven.

Wouter Vranckz

Wouter Vranckx

Voorzitter werkgroep Talent & Ontwikkeling

Norgine

Als Young Innovator of Medicine hoop ik innovatieve ideeën in te brengen die zowel een bijdrage leveren aan het verbeteren van de patiëntenzorg, als aan het verbinden van verschillende partijen binnen de zorg in Nederland.

Foto YIM Tessa van de Wal

Tessa van de Wal

CSL Vifor

De patiënt hoort in het middelpunt te staan bij alles wat we doen. Samenwerking met andere farmaceutische bedrijven en betrokken stakeholders is van essentieel belang voor het toekomstbestendig maken van de zorg. Bij de YIM hoop ik hier mijn steentje aan bij te dragen.

Davide Werkhoven 1898

Davide Werkhoven

Sanofi

Verbinding en innovaties zijn essentieel om de zorg toekomstbestendig te maken en een zorginfarct tegen te gaan. Hierin staat de patiënt centraal. Met enthousiasme draag ik samen met bevlogen collega's van verschillende farmaceutische bedrijven hieraan bij en zoeken we de samenwerking op met relevante partijen in de zorg

Lise van Wijk

Lise van Wijk

Dr. Falk

Samen met de andere young professionals van YIM hoop ik anderen ook te enthousiasmeren voor onze sector. Ik wil mij graag inzetten voor een betere informatievoorziening, zodat we vanuit verschillende invalshoeken kunnen blijven werken aan ons gezamenlijke doel: het aanbieden van de beste patiëntenzorg.